PODZIMNÍ SOUSTŘEDĚNÍ CHATA AHOJ

12.09.2016 07:57

Tradiční podzimní soustředění v Jizerských horách na chatě Ahoj se letos uskuteční v době podzimních prázdnin od 26.10.  (začátek ráno)- 30.10.2016 (ukončení  po obědě). Soustředění je určeno pro mladší dorost starší a mladší žáky. Kapacita chaty je omezena a proto neváhejte s přihlášením!

 

PŘIHLÁŠKY: Termín pro ukončení přihlášek je 30.9.2016 nebo po naplnění kapacity!!! Přihlášku najdete v levo na této straně.

 

CENA A PLATBA: Cena soustředění je 1200,- Kč + koláč nebo 1200,- Kč + 100,- Kč (v případě, že není možné dodat koláč, viz. pečení). Platba bude vybírána od 10.10 do 16.10.2016 na trénincích a závodech v hotovosti - (v případě neuhrazení soustředění v tomto termínu bude místo přenecháno náhradníkům. V žádném případě nelze platit přes účet!!!

 

STORNAV případě, že se někdo z přihlášených soustředění ze závažných důvodů nezúčastní (nemoc), je nutné to oznámit nejpozději do 16.10. (nákup potravin, rezervace obědů, platba záloh).

Po tomto termínu lze stornovat pobyt po zaplacení storno poplatku 500,- Kč (pronájem chaty) a po 23.10. lze stornovat po zaplacení storna 1000,- Kč (pronájem chaty + jídlo).

 

UBYTOVÁNÍ: Chata Ahoj, Hrabětice 1253. Sebou spacák, prostěradlo, povlak na polštář.

 

OBLEČENÍ: Jako vždy na soustředění. Oblečení na trénink ven, oblečení do chaty. Nezapomenout, že nebude žádné teplo (čepici, čelenku, slabé rukavice, 

ne kotníčkové ponožky, teplou bundu ...).

Nezapomenout na nepromokavé oblečení - trénujeme za každého počasí!

Dvoje boty na trénink, turistické na výlety + bačkory.

Batůžek na výlet, čelovka.

 

PEČENÍ: Tak jak už se stalo tradicí prosíme rodiče o upečení něčeho dobrého a sladkého (slaného) ke snídani a svačině. Předem děkujeme..

 

DALŠÍ INFORMACE: Ohledně např. potřeb na tréninky podají trenéři jednotlivých skupin.

 

PROGRAM: Kromě tréninku, celodenní výlet tentokrát pod heslem - cestou necestou za Jizerskohorskými pomníčky, soutěž ve střelbě o zlatou pušku Old Shatterhanda, noční pozorování měsíce hvězdářským dalekohledem, stezka odvahy, hra za účasti domorodců a samozřejmě tradiční slavnostní večer na závěr podzimní sezóny s pravou italskou pizzou, zmrzlinou a colou.