HODNOCENÍ MISTRŮ - SEZONA 2021 - 2022

13.03.2022 16:01

Při hodnocení Mistrů !!! se mi nechce hledat chyby, když jste byli nejlepší. Každý ale ví, že je možné vždy něco zlepšit. Celkově je patrné, že důležitost teamového přístupu se potvrdila. Musím říct, že se mi s takovou partou moc dobře pracovalo a to myslím jak závoďáky, tak trenéry. Každý přišel s něčím a dohromady to klaplo. Musím také konstatovat, že bez péče rodičů a jejich podpory by to určitě nešlo. Pro ročník 2007 ale sezóna nekončí. Mísečky ukážou, čeho jsou 07 schopni v porovnání s dorostem. Ke každému z Vás si dovolím napsat několik slov, ale berte s je rezervou.

1. Deimling Harry: Bojovný výkon v každém závodě. Při každé diskusi s trenéry řešíme tvoje rezervy. V následující sezóně je nutné stoprocentně splnit tréninkový plán a při závodech ale i při tréninku se soustředit na to, co děláte. Diskuse o počítačových hrách vás nezrychlí. Cítím, zě očekávání byla větší. Je třeba se udržet zdravý, aby ti konec sezóny vylepšil tvůj celkový pocit.

2. Endrych Matěj: Enďas má výhodu v nasazení při tréninku a v sostředění na to, co dělá. Když ho podrží zdraví, tak věřím, že zbytek sezóny ještě ukáže jeho přednosti. Máte před sebou ještě Mísečky!

5. Pučelík Štěpán: Poslední závod ukázal, že na desítku máš. Uvidíš, že Mísečky budou úspěšné. Znáš to tam a zlepšuješ se. Hlavně musíš vydržet další měsíc v plném tréninku. Držím palce.

6. Pávek Lukáš: Pro Lukyho platí to samé, jako pro Harryho z pohledu soustředění na trénink a závody. Lukáš ale také umí zajet do první desítky a to bude doufám motivace na Mísečky. Za měsíc se dá udělat ještě hodně práce při stoprocentní účasti na trénincích. Sezóna pro tebe nekončí.

7. Jirka Hoetzel: Včerejší klasika byla perfektní technicky a byla na bodech!. Když se nebudeš na kopci rozhlížet, kam při závodě jet, tak věřím v další úspěchy.

8. Rajnochová Barbora: Baruška přispěla k úspěchu Dukly a další bodové umístění je potvrzením trendu v tomto roce. Při zlepšení v technice máš velkou možnost se posouvat dopředu.

9. Jungwirth Štěpán: Tvá vítězství mluví za vše. Gratuluji. Byl jsi leadr teamu a ber to tak, že k úspěchu ti pohli všichni ostatní a ty jsi pomohl jim. Jste parta.

10. Bety Havlasová: Síly nadbytek a technické potíže při bruslení (rovnováha). To je zjednodušená charakteristika. Je na čem pracovat a je z čeho vycházet. Bez tebe by ale team nemohl fungovat tak, jak funguje. Kde jseš, tam je zábava a pohoda. Díky.

12. Mandlová Marie: Poslední závod je určitě povzbuzením. Skvělé na závěr sezóny.

13. Masnica Filip: Pro mě je Fíla jedno z největších překvapení sezóny. Rád s tebou budu pracovat na dalším zlepšení.

14. Mládková Anna: Pořád platí, že mám radost z toho, jak se ti daří.  A vidíš, že v bruslení dokážeš to samé jako v klasice.

15. Nebusová Norika: Norča byla 2x v elitní desítce a to jak v bruslení, tak v klasice. Paráda.

16. Pokorný Tomáš: U Pokyho překvapivě zvítězila klasika. Ale skate vypadá na trati lépe. Vydrž. Ona se ta snaha ukáže v dorostu.

17. Půbal Matouš: Matouš má skvělou techniku klasiky i bruslení. Má cit pro skluz. Omezení letos bylo způsobeno nemocí a to se srovná. Jedinou technickou chybu jsme si snad vyříkali. Je třeba využít toho, že se umíš na lyžích sklouznout a "neběžet na lyžích přespolák".

18. Schaferová Magdaléna: Uvidíme se na dalších závodech a věřím, že zopakuješ úspěchy ze začátku sezóny. Skicrossy ti budou vyhovovat.

19. Štencl Vojtěch. Rozpůlit se ve sportu je těžké. Ale tobě se to zatím daří. Technicky ti musím vytknout hlavně tu skloněnou hlavu, protože to tě omezuje při dýchání a možná výrazně ovlivňuje celkový výsledek. Bojovnost je příkladná. Děkuju za snahu pomoci družstvu.

20. Tandlerová Johana: Johy má standartní výkony. Technicky OK a ještě dotáhneme sílu a vytrvalost.

21. Velecký Alexandr: Saša bojoval celou sezónu a patří do teamu.

22. Havránková Anna: Platí, že Anička splnila cíle a předčila očekávání s úsměvem. 

23. Blažejová Terezie: Sezóna začala lépe, ale už umístění v první desítce je v tomto věku urřčitě dobrou motivací. Možnost zlepšení vidím v tom, že se budeme věnovat více obratnosti.

24. Caletka Kryštof: Třetí místo v žebříčku je důkazem, že pracuješ dobře a máš na to. Díky za umístění na bedně a příspěvek k úspěchu družstva.

25. Havránek Adam: Adame věřím, že dáš příští rok ještě lepší sezónu. Lyžovat umíš a výsledky do desítky se dostaví.

26. Hrouda Adam 27. Churavý František: Pořád má Fanouš nejučesanější techniku. Momentální formu vždy určovalo to, jak byl kdo zdravý.

28.Jelínek Ondřej (2009) (62%)

29. Slavík Jakub (2009) (62%)



Více zde: https://www.tjdukla.cz/team/starsi-zaci/

 

28.Jelínek Ondřej (2009) (62%)

29. Slavík Jakub (2009) (62%)



Více zde: https://www.tjdukla.cz/team/starsi-zaci/

28. Jelínek Ondra: Herr Jelinek překvapil. Na tréninku to vypadá nemastně neslaně a při závodě je úplně jiný. Je to prostě závoďák. A výsledky se myslím dostaví.

29. Slavík Jakub: Kuba má cit pro lyže a musí trošku zesílit. Musíme jen koordinovat tenis a lyže. Uvidíš, jak to půjde.

28.Jelínek Ondřej (2009) (62%)

29. Slavík Jakub (2009) (62%)



Více zde: https://www.tjdukla.cz/team/starsi-zaci/

 

30. Šírová Marie: Nic se nemění. S úsměvem jde celou sezónu všechno líp a tím se Maruška řídí. A taky to šlo výborně.

31. Valoušek Mikoláš: Miky vyzrál v závoďáka. Jen zdraví ho občas přibrzdilo. Ale jedem dál.

33. Doubrava Vojtěch. Vojta dal celou sezónu a to se ctí. Potvrdil svoji nominaci na všechny závody.